Şok Soğutucu

SOĞUTMA VE DERİN GASTRONOMİ VE ŞEKERLEME/FIRIN PATLAMA DONDURMA SİSTEMLERİ

SOĞUTMA CİHAZI

İçinde, gerçek ve sağlıklı tutar,
Bunun dışında estetiktir,

Hızlı soğutma için kaliteli bir soğutucu gerekir.
Hızlı soğutma bakteri düşmanı, HACCP yönetmeliklerine uygun olarak güvenli bir şekilde üretilmektedir.

AVANTAJLARI

Pandispanya: hızlı dondurma -18 °C, herhangi bir şekil sürekli yeni bir ürün için, gelişmiş işlenebilirlik ve aynı kalitede ürün ile mükemmel bir hisse sahip olur

Kısa pasta: hızlı dondurma -18 °C, üsleri pişmiş olması ve bir mağaza gerekli pişirme için hazır hazırlamak için.

Puffs: yer kaplayan donmuş ise; Eğer önceden pişirilmiş donmuş ise ürünü bir kaç dakika içinde hazır mükemmel bir şekil ve doku korumak.

İtalyan beze: sadece kendi en iyi kullanarak bir soğutucu çünkü onlar ilk pişmiş at 121 °C ve daha sonra ekledikten sonra yumurta akı, onlar dondurucular için -18 °C ve aromalı bu sıcaklık.

Mus: hazırlık soğutucu ile artırıldı. Bu parfe hazırladıktan sonra, -18 °C soğuk.
Çok kısa bir süre içinde hizmet için hazır yumuşatır.

Soğutucu sağlığı açısından hız ve güvenlik için temel, dekorasyon için daha fazla zaman bırakır ve hatta çözülme sağlar. Bavyera kreması:

Kremler: yemek ve patlama aşağı +3 °C soğutma süresi geliştirir ve gıda risklerini ortadan kaldırır
zehirlenmesi.

Krem: krem çok hassas olduğunu ve mümkün olduğunca çabuk soğutulmuş olmalıdır; çırpılmış kalır, kokuları emmez ve dikey desen ve etkileri ile aşırı hazırlıkları sağlar.

Donmuş eğer dondurma:
yapılmış gibi, yumuşak ve kabarık kalan süre daha uzun sürer, böylece crystallising gelen su engeller en kısa sürede -18 °C.

SOĞUTMA CİHAZI

İİMPROVİNG İŞ

Şok soğutucu sürekli kaliteli iş, başarıyla tekrar hazırlıklar ve kirlenme zaman, sıcaklık, ortam sıcaklığında ani değişimler, uzun süreli maruz kalma, nem, ısı, vb olmadan risk anlamına gelir.

Deneyler, yeni ürünler, daha dekoratif kalite için daha çok zaman var, çünkü iş yerinde yaratıcılığı geliştirir.

Hemen donmuş zaman taze pişmiş kruvasan kokulu kalır ve 30 saniye mikrodalga fırında sadece 15 / 20 dakika oda sıcaklığında rejenere olabilir.ben.

Şok soğutucu ile, üretim defa tek takım için programlanmış, ölü kez önleme ve mutfak ve atölye ekipmanları kullanımı artırmak olabilir.

Şok soğutucu tüm tüketicilerin yararına’ sağlık, çalışmalarınızda huzur ve müşteri memnuniyeti.güvenli ürünler sağlıyor

Normalde 4 saat 1000 kremalı pasta üretmek için yapılır; bir soğutucu ile aynı miktar sadece 1 saat içinde üretilebilir.
Sadece bu da değil, ürünün görünümünü de daha iyi.

Son olarak, soğutucu yol açar
yeni kar, organize çalışmaları sayesinde, atıkların yok edilmesi ve birim üretim maliyetleri azaltma, mümkün olan ölçek ekonomileri tarafından yapılmış.
Bu yeterli değil mi?

KÜÇÜK OLANLAR İLE İYİLEŞTİRMEYE ÇALIŞMAK…

SKTURK, soğutma cihaz

SKTURK şok soğutucu: örgütünüzün servisi, üretmek arasındaki bağlantı ve sağlıklı, onun hakiki koruma müşteri güvenliğini garanti de soğutma cihaz.
Şok soğutucu ve işinizi korur ve güçlendirir soğuk kalp!

Sürüm S – Sürüm T

SKTURK patlama soğutucu kontrolleri anahtar türü ve sınıf enstrümantal hassas anında ve güvenilir bir kullanım sağlar.
• Sürüm elektronik kontrol ve çekirdek sıcaklık probu ile.
• Sürümü çok fonksiyonlu elektronik kumanda ile T
ve çekirdek ısı sensörü.

KULLANMAK İÇİN İPUÇLARI
Teknolojik avantajları sağlam, güvenilir performans için: ekipman seçimi çok önemli, ama aynı derecede önemli, tüm potansiyelini değerlendirmek için.

BİRKAÇ PRATİK İPUÇLARI:

• Ürünün kitle dağıtma alışmak için mükemmel birkaç tepsi içinde, hızlı ve düşük enerji tüketimi ile soğutma.

• İdeal derinlik ürün:

• Pre-serin, patlama-tüyler ürpertici bir komut tam etki için odanın gerçek ürün tanıttı..en kısa sürede

Zor durumlar için•: SABİT düğme blast ürün miktarı veya kalınlığı ve hız ihtiyacı nedeniyle zor şartlar altında soğutma için kullanılabilir.

ORTA İYİLEŞTİRİLMESİ OLANLAR İLE ÇALIŞMAK

İNŞAAT

SKTURK patlamanın inşaat teknolojisi/dondurucu üretim kapasitesine göre en az genel Boyutlar aletleri ile sonuçlandı soğutucular.

• Tüm paslanmaz çelik AISI 304 çerçeve ve kaplama.
Çok kalın CFC-ücretsiz köpük • yalıtım ile özel.
Kolay, hızlı, derinlemesine temizlik için tam yuvarlak köşeler • iç odası.
Tamamen güvenilir bileşenleri bu şekilde yüklü • bakımı kolaydır.
• Çevre dostu soğutucu gaz (R404A).
• Sertifika CE.

SKTURK ürün tamamen hijyenik sağlık düzenlemeleri (90 blast +3 °C +70 ürün özünde ürpertici’ ve 270 olarak -18 °+70 C’).

DONANIMLAR

STANDART

•Standart iç çekirdek sıcaklığı ısıtma cihazı (model isteği de modeller sürüm Sürüm S T M) zaman ile dondurulmuş ürün mükemmel çıkarımı izin prob.
• Çıkarılabilir tepsi tüm modeller 606-609-612-617 kılavuzları raf.
• Hava soğutma ünitesi (C20-C40 C42-C80) ayrılmış.

İSTEĞE bağlı

Ayrı birim, ayrıca bir açık ekran için • imkanı.
• Sistem bile zor köşelerde mükemmel, tam sterilizasyon sağlar.
Döner tekerlekleri (Frenli 2)•.
HACCP yönetmeliklerine ve sıcaklık eğrileri ve gerekli veri kayıt dosyalama için bilgisayara bağlantı • imkanı.

Bir önceki yazımız olan Paslanmaz Endüstriyel Mutfak başlıklı ürünümüzüde de incelemenizi öneririz.

Facebook Twitter Rss Flickr
Mesaj Bırakın
Mesajınız başarıyla gönderildi!