Dogru Ekipman Planlanmasi

Günümüzde sıkça karşılaştığımız sorunların başında doğru ekipman ve hammadde seçimi geliyor. Biz proje firması olarak öncelikle kullanıcıyı doğru teşhis etmemiz gerekiyor. Günde bin porsiyon servis edilen bir işletmeyi örneklendirecek olursak; önereceğimiz özellikle pişiriciler ve bulaşık yıkama ekipmanları yoğun tempoda yarı yolda bırakmayacak ürünler olmalıdır. Dünya çapında kendini kanıtlamış Rational, Mareno, Angelo PO, Hobart, Henny Penny; bar ekipmanlarında La Cimbali, Santos gibi 24 saat tam kapasiteyle yorulmadan hizmet verebilecek markalar üzerinde yoğunlaşmış bulunmaktayız. Yatırım maliyetleri bütçenizi zorlayacak gibi gözükse de kısa sürede kaliteli hizmetiyle servis kalitenizi ve hızınızı ve en önemlisi müşterinizin memnuniyetini kat be kat arttıracaktır.

Bir başka konu ise endüstriyel mutfak sektöründe kullanılması gereken paslanmaz sac ve sarf malzemeleri kalitesidir. Tüm dünya AISI 18/8 304 kalite paslanmaz sacı endüstriyel mutfaklar için doğru ürün olduğunu kabul etmiştir. Yetmez. Havuz başlarında; deniz kenarlarında ve balık, turşu ve peynir gibi asitli gıdaların imalatı ve servisinde AISI 16/10 316 paslanmaz çelik sac kullanılmalıdır.

Bu bilgiler ışığında mutfak planlamasını proje firmasının gerçekleştirmesi önemlidir. Tesis yatırımları ciddi maliyetler doğuruyor. Doğru planlamanın zaman, para ve güç olarak geri dönüşünün siz değerli işletmecilerimiz için sağlayacağı yararlar ortadadır.

Bir önceki yazımız olan Deka Market Tasarimi başlıklı ürünümüzüde de incelemenizi öneririz.

Facebook Twitter Rss Flickr
Mesaj Bırakın
Mesajınız başarıyla gönderildi!